Originele doopsuiker voor de geboorte van uw baby

Ababbel heeft alles om de geboorte van uw kindje, petekindje of kleinkind te vieren. Het gamma aan kleuren, vormen en smaken is enorm uitgebreid. Daarom is deze winkel de plaats voor de aankoop van uw doopsuiker. Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer ons. We zetten alle producten op de site, maar daar hebben we tijd voor nodig. Elke dag komen er bij, maar dit is slecht een kleine greep uit een groot assortiment.

Klassiek of bedrukt

Voor de verkoop van doopsuiker bent u bij Ababbel in Hoboken aan het juiste adres. Deze winkel heeft tevreden klanten over heel Vlaanderen. Omdat u steeds kan rekenen op een professionele service en een prima afgewerkte levering, is het vertrouwen in deze winkel groot. Doopsuiker blijft bovendien een terechte klassieker. Toch is het hedendaagse gamma breder dan de traditionele en gekende versie van de chocolaatjes met glazuur. Bij Ababbel gaan ze net dat stapje verder waardoor u origineel uit de hoek kan komen. Zo kan u uw doopsuiker laten bedrukken, denk maar aan een mooi snoepje met de naam van uw baby op. Verder worden er ook gratis manden aangeboden bij een aankoopprijs van 150 euro.

Afhalen kan op elke dag

Omdat een geboorte zich niet laat plannen, werkt Ababbel met flexibele uren waarop u dit geboortegeschenk kan afhalen. U kan hiervoor namelijk op elke dag langskomen. Zelfs op vrije dagen staat het team voor u klaar zodat u op tijd uw suikerbonen kan uitdelen aan uw bezoek. Wist u dat u ook geboortekaartjes kan bestellen bij Ababbel? Voor meer informatie kan u telefonisch contact opnemen met onze zaak.


Voor wie is de doopsuiker

Of zoekt u liever op materie?