WYCAM’S
HOUDT TRADITIONELE SMAKEN IN ERE

De snoepblikjes van Wycam’s zijn al jarenlang een vaste waarde in iedere snoepkast. Da’s niet verwonderlijk, want ons suikerwerk wordt gemaakt volgens authentieke recepten en met de beste ingrediënten. Van de klassieke Borst- en Boterbollen tot de frisse Muntbollen of verrassende Fruitbollen. Wycam’s maakt snoepgoed voor elke smaak en elke leeftijd.


Borstbollen

Niemand kan om deze klassieker heen. Onze Borstbollen staan bekend om de specifieke smaak van gebrande karamel. En toch ervaart iedereen dit snoepje op geheel eigen wijze: de ene proeft gekarameliseerde suiker, terwijl de ander eerder toetsen van zoethout terugvindt. Hoe de smaak écht tot stand komt, blijft echter ons geheim. Probeer ‘m zelf en proef de pure nostalgie!

                                                                                                                                                 Bestel hier

Boterbollen (momenteel niet leverbaar)

Een van de recentste toevoegingen aan ons gamma zijn de Boterbollen. Het recept zelf is al zeer oud, maar de variant werd al even niet meer geproduceerd. Daarom hebben wij ze opnieuw leven ingeblazen! De Boterbollen prikkelen je smaakpapillen met een heerlijk zachte smaak van boterkaramel. Gemaakt voor wie houdt van authentieke, artisanale smaken!

Bestel hier

Fruitbollen

Onze Fruitbollen zijn een feest voor het oog én de smaakpapillen. Iedere verpakking bevat een mix van zes verschillende fruitsmaken. Laat je verrassen door deze kleurrijke snoepjes!


Bestel hier

MUNTBOLLEN

Zin in een snoepje dat niet te zoet is? Dan zijn de Muntbollen echt iets voor jou. Ze geven een subtiele, frisse smaak in de mond. Ideaal voor wie houdt van authentiek, maar verfrissend lekkers.


Bestel hier

KOFFIEBOLLEN

Voor al wie houdt van koffie en mokka zijn er de Koffiebollen. Opnieuw kunnen we hier spreken over een geheel uniek recept dat al jaren meegaat. Een tijdloze klassieker met de zachtzoete smaak van koffie.


Bestel hier

Koken met Wycam's

Bekijk de heerlijke recepten