Welkom op de website van Ababbel


Wij staan ​​​​bekend om:

 Kwaliteit tegen  een zeer interessante prijs
***
Elk seizoen nieuwe producten
***
Uitgebreid assortiment 
***
We werken graag op maat van jouw wensen
***
Klantvriendelijkheid

Nieuw in ons assortiment

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

 

 

Pralinen

Door het gebruik van de beste Belgische chocolade en de fijnste ingrediënten zijn onze pralines niet alleen een waar genot voor de smaakpapillen, maar....

Doopsuiker

Ababbel heeft alles om de geboorte van uw kindje, petekindje of kleinkind te vieren. Het gamma aan kleuren, vormen en smaken is enorm uitgebreid. Daarom is deze winkel de plaats voor de aankoop van uw  doopsuiker

Geschenken

Kunnen bij u thuis, op het werk of in het ziekenhuis worden geleverd! Bestel uw gerechten online en laat deze aan huis, op kantoor of in een ziekenhuis afleveren...

Snoep

Geef onze originele snoepdoos met persoonlijke wens eens cadeau. Voor alle snoepers bij alle gelegenheden. Of heb je liever een lekkere snoepzak?

Zoek je origineel iets, iets persoonlijks met eigen boodschap?


Wil je iemand bedanken, feliciteren of gewoon een plezier doen? Verstuur onze snoepbox met snoep! Kies je vulling en bericht persoonlijk. Wij verzenden de doos voor jou naar de locatie waar je wilt. Je zal zeker een leuke reactie krijgen!

Ontdek meer

Op zoek naar doopsuiker?

Hoe kan ik mijn doopsuiker presenteren? Welke zijn mogelijkheden er? Laat je inspireren door onze concepten. De mogelijkheden zijn enorm. Vindt u hier niet wat u zoekt? Geen nood, in onze winkel vindt u beslist wat u zoekt. Niet alles staat online. 

Leer meer

Onze dienst

Volumekorting

Ontdek onze volumekortingen

Gegevens

Leveringen openen een later tijdstip zijn mogelijk

Belgisch produkt

Wij werken met Belgische producten

Leveringen

Wij leveren over heel Europa

100% Genieten

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Verzending

Gratis verzending in de Benelux vanaf 50€

Een kleine greep uit ons assortiment

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt om te gebruiken.